td-jezersko banner

obcinski_grb

Sezonsko delo: Informator v Turistično informacijskem centru

Občina Jezersko za poletno delo v TIC-u vabi k sodelovanju dve osebi, ki bosta skrbeli za nemoteno poslovanje in razvoj TIC-a v našem kraju.

Dinamično in zanimivo delo poleg osebnega kontakta s strankami zajema: urejanje spletne strani, socialnih omrežij in drugih spletno trženjskih orodij, pripravo potrebnih turističnih materialov, koordinacijo dogodkov in vodenih turističnih programov. Delo bo predvidoma potekalo v mesecih junij in september (vikendi) ter julij in avgust (vse dni v tednu), 7 ur dnevno.
Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z visoko motivacijo za delo, znanjem in izkušnjami s področja turizma in trženja ter stalnim bivališčem na Jezerskem, predpogoj je znanje angleškega jezika. Prijave, ki naj vsebujejo tudi kratko osebno vizijo turističnega razvoja Jezerskega, pošljite najkasneje do petka, 14. 4. 2017, na naslov: Občina Jezersko, Zg. Jezersko 65, 4206 Jezersko oz. elektronsko na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
Z izbranima kandidatoma želimo vzpostaviti trajnejše sodelovanje tudi v prihodnje.

Zadnjič posodobljeno Petek, 31. marec 2017 08:19

 

koledar dogodkov

banner promo film

banner panorama

tekaske proge jezersko

meteoroloska postaja Jezersko

prospekt_jezersko

 logo ravenska kocna

katalog_info_javnega_znacaja
uporabne_povezave